Recenze knihy: Ozvěny run (Christina Courtenay) – 1.díl

Ozvěny run od autorky Christiny Courtenay je naprosto úžasným čtením, které čtenáře zcela pohltí. Kniha kombinuje dvě časové linie a nabízí nádherný pohled do minulosti, který rezonuje až do současnosti. Hlavní hrdinka Mia zdědí po své milované babičce chatu ve Švédsku a čeká ji rozhodnutí, zda dům prodat, jak navrhuje její snoubenec Charles, nebo se zapojit do archeologického výzkumu na svém pozemku. S nadšením souhlasí s druhou možností, což ji odstavuje od stresu a umožní jí promyslet si své rozhodnutí.

Během vykopávek se Mia setkává s pohledným archeologem Haakonem Bergerem, který jí není lhostejný. Postupně začnou odkrývat dávný příběh velšské šlechtičny Ceri a záhadného vikinga známého jako Bílý sokol, kteří se zamilovali, ačkoli jejich láska byla zapovězená. Kniha se čte jako sen, poutavě a s nesmírným zaujetím. Dvě časové linie, dvě lásky, dva příběhy propojené v neuvěřitelné harmonii. Autorka čtenáře vtáhne do děje a nepustí, až dorazíte k poslední stránce.

Ozvěny minulosti se prolínají s realitou současnosti, a čtenář bude držet palce Mii a Haakonovi, aby ochránili to, co je pro ně nejcennější. Skvostný příběh lásky, historie a dobrodružství, který si čtenáře získá od prvního okamžiku.

Více informací

Série: Runy
Žánr: Literatura světová, Romány
Vydáno: 2022, Red
Originální název: Echoes of the Runes, 2020
Překlad: Kristýna Kučerová
Počet stran: 344
Jazyk vydání: český
Vazba knihy: pevná / vázaná
ISBN: 978-80-277-0301-2

Pokud máte rádi knihy, které vás vtáhnou do dávné minulosti a propojí ji s neobyčejným příběhem lásky, „Ozvěny run“ jsou pro vás tou pravou volbou. Doporučuji každému, kdo touží po poutavém a dojemném čtení, které vás pohladí i do srdce.

KNIHU KOUPÍTE VÝHODNĚ NA KNIHYDOBROVSKY.CZ.

PS: Tuto knihu mám v Kindlu jako e-knihu, proto není vyfocena tak, jak jste zvyklí.

Hrasekvlusku.cz, Zdroj: autorský článek

Hrasekvlusku.cz
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0