Veganská čokoládová pěna z kokosového mléka nebo smetany je lahodná a jemná. Přidat do ní můžete kešu máslo nebo jiný oříškový krém.

OBSAH

Ingredience

  • 1 plechovka kokosového mléka nebo smetany
  • 1/4 šálku holandského kakaa
  • 2 lžíce erythritolu
  • 1/2 lžičky čisté vanilkového extraktu (nemusí být)
  • 2-3 lžíce kešu másla (nemusí být)

Postup

Plechovku s kokosovým mlékem vložte do lednice přes noc. Smetana by se měla oddělit a zůstat dole. Po otevření plechovky odlijte vodu a do mísy přelijte smetanu. Smetanu vyšlehejte ručním šlehačem do hladka. Zamíchejte a vyšlehejte spolu s kakaem a erythritolem. Můžete přidat kešu máslo a vanilkový extrakt.

Kde koupit zdravou výživu?

Dobrou chuť. 🙂

Hrasekvlusku.cz
Zdroj: Autorský článek

Hrasekvlusku.cz
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0