Recenze: Mentis olej pro podporu spánku s chmelem, nepálským heřmánkem a melatoninem

Olej s chmelem, heřmánkem a melatoninem podporuje kvalitní spánek a relaxaci. Kombinuje uklidňující účinky chmele a heřmánku s melatoninem. Do článku jsem připravila recenzi a více informací o tomto zajímavém oleji.

Mentislab olej Zdravý spánek
HODNOCENÍ 10
Poměr ceny a kvality
10
Kvalita provedení
10
Jak funguje
10
Vlastnosti
10
Ekologie - jak dlouho vydrží
10

Pro koho je Mentis olej pro podporu spánku určen

Olej je určen pro všechny, kteří trpí problémy se spánkem, pociťují stres nebo hledají způsob, jak se cítit více v pohodě. Pravidelné používání oleje může pomoci zkrátit dobu potřebnou k usnutí, prohloubit spánek a snížit úzkost. Aplikuje se jednoduše pod jazyk a jeho účinky se dostavují relativně rychle.

Olej s chmelem, heřmánkem a melatoninem představuje unikátní kombinaci přírodních látek, která má za cíl podporovat klidný spánek a relaxaci. Olej obsahuje chmel Cascade, který má uklidňující účinky. Heřmánek modrý pomáhá uvolnit napětí a zklidnit mysl. Melatonin je hormon, který reguluje spánkový cyklus. Směs ingrediencí je rozpuštěna v MCT oleji, aby se lépe vstřebávala. Olej nabízí komplexní řešení pro podporu zdravého spánku a relaxace. Představuje přírodní alternativu k farmaceutickým přípravkům.

Recenze: Mentis olej pro podporu spánku s chmelem, nepálským heřmánkem a melatoninem
Recenze: Mentis olej pro podporu spánku s chmelem, nepálským heřmánkem a melatoninem

Účinné látky

  • MCT olej (24,8 mg): MCT olej má rychlé metabolické účinky. Tělo ho snadno přeměňuje na energii. Podporuje rozklad stravy a vstřebávání živin. Může zlepšovat metabolismus a pomáhat při hubnutí díky tomu, že tělo rychle přeměňuje MCT na energii.
  • Melatonin (100 mcg): Melatonin je účinný při regulaci spánkového cyklu a zkrácení doby potřebné k usnutí. Jeho užívání se doporučuje při problémech se spánkem, zejména při poruchách spánkového cyklu nebo jet lagu. Reguluje spánek a bdělost, pomáhá usnadnit usínání, podporuje hluboký a kvalitní spánek. Jeho produkce se přirozeně zvyšuje v noci.
  • Olej z chmele odrůdy Cascade (50 mcg): Tato odrůda chmele má uklidňující účinky, které mohou být užitečné pro zmírnění stresu a navození klidného spánku. Účinně podporuje hluboký a osvěžující spánek. Zmírňuje stres, navozuje pocit klidu a podporuje uvolnění, což přispívá k lepšímu odpočinku a spánku.
  • Olej z heřmánku modrého (50 mcg): Heřmánek modrý je účinný v oblasti zklidnění mysli a těla, pomáhá uvolňovat napětí a podporuje relaxaci. Je oblíbený při stresových situacích a problémech se spánkem. Uvolňuje napětí, zklidňuje mysl a přispívá k relaxaci organismu, což je prospěšné pro klidný spánek a snížení stresu.
Mentislab olej Zdravý spánek

Složení

MCT olej, melatonin, olej z chmele odrůdy Cascade (plod), olej z heřmánku modrého (květ)

1 kapka = 25 mg oleje obsahuje
MCT olej – 24,8 mg*
Melatonin – 100 mcg*
olej z chmele odrůdy Cascade (USA) – 50 mcg*
olej z heřmánku modrého (Nepál) – 50 mcg*

Mentis oleje
Mentis oleje

Dávkování

Pro dosažení optimálních výsledků se doporučuje nakapat 1-5 kapek oleje pod jazyk a nechat působit 60 sekund. Poté olej spolkněte.

Stručné hodnocení

Olej s chmelem, heřmánkem a melatoninem je zaměřený na podporu kvalitního spánku a relaxace. Kombinuje uklidňující účinky chmele Cascade, relaxační vlastnosti heřmánku modrého a spánkově-regulační účinky melatoninu. Jednotlivé složky jsou rozpuštěné v MCT oleji, který zajišťuje lepší vstřebávání. Olej může pomoci osobám, které trpí problémy se spánkem. Olej zakoupíte na Mentislab.cz.

10 HODNOCENÍ
Mentis olej pro podporu spánku

Olej s chmelem, heřmánkem a melatoninem podporuje spánek a relaxaci. Obsahuje chmel Cascade a heřmánek modrý. Melatonin reguluje spánkový cyklus a zajišťuje její účinnost při zlepšování spánku. Jednotlivé složky jsou rozpuštěné v MCT oleji, který zajišťuje lepší vstřebávání. Při pravidelném užívání může pomoci rychleji usnout.

Poměr ceny a kvality
10
Kvalita provedení
10
Jak funguje
10
Vlastnosti
10
Ekologie - jak dlouho vydrží
10
KLADY
  • Snadné dávkování
  • Funguje
  • Velmi dobře se užívá
  • Přírodní složení
  • Kvalitní produkt
ZÁPORY
  • Vyšší cena
Mentislab olej Zdravý spánek

Šťastný nákup. 🙂

Hrasekvlusku.cz, Zdroj: autorský článek

ZNAČKY:

Hrasekvlusku.cz
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0