Recenze e-shopu Iuvenio.com (rychlost dodání a zkušenosti)

E-shop Iuvenio.com nabízí velmi kvalitní kosmetiku, která se bude starat o vaši pleť a pokožku. Kosmetika pomáhá pleť hydratovat, vyživit i zjemnit. Do článku jsem připravila recenzi a zkušenosti s tímto e-shopem.

E-shop Iuvenio.com

OBSAH

Iuvenio.com recenze

E-shop s přírodní kosmetikou Iuvenio.com nabízí širokou škálu produktů, včetně krémů, peelingů a čisticích gelů. Produkty jsou vyrobeny z přírodních ingrediencí a obsahují aktivní peptidy a další účinné látky. E-shop nabízí také výhodné sety produktů a dárkové poukazy.

V sortimentu najdete čisticí gely, denní a noční krémy, peelingy, a také produkty s SPF ochranou. Dále e-shop nabízí séra, krémy proti vráskám a produkty pro dehydratovanou či povadlou pleť. K dispozici jsou také specifické produkty zaměřené na kruhy a otoky pod očima, akné a nedokonalosti, rozšířené póry, černé tečky, či přecitlivělá pleť. Pro zákazníky, kteří chtějí vyzkoušet více produktů najednou, nabízí e-shop startovací sety a dárková balení. Kromě toho e-shop pravidelně přináší novinky, slevy a věrnostní program.

Recenze e-shopu Iuvenio.com (rychlost dodání a zkušenosti)
Recenze e-shopu Iuvenio.com (rychlost dodání a zkušenosti)

Balení zboží a dodání

V e-shopu jsem objednala čistící gel Urban, oční sérum, peeling s AHA a BHA kyselinami a také přírodní enzymatický peeling. Zboží bylo hezky zabaleno v pěkné krabičce. Dodání zboží bylo rychlé. Z dopravců si můžete vybrat Zásilkovnu a GLS. Platit můžete online platební kartou, bankovním převodem nebo na dobírku.

Klady a zápory

Klady
  • Velmi kvalitní kosmetika
  • Krásně zabaleno
  • Rychlé dodání
  • Kosmetika opravdu zlepší kvalitu pleti.
Zápory
  • U některých produktů vyšší ceny
E-shop Iuvenio.com

Šťastný nákup. 🙂

Hrasekvlusku.cz
Zdroj: Autorský článek

ZNAČKY:

Hrasekvlusku.cz
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0