Hlíva ústřičná značky Nupreme je silná, aromatická a kvalitní. Denně se užívají dvě až tři kapsle. Kapsle jsou malé a dobře se polykají. Do článku jsem připravila recenzi na tento doplněk stravy a také tip na levný nákup.

Hlíva premium Nupreme

OBSAH

Average Score 10
Poměr ceny a kvality
10
Kvalita provedení
10
Složení
10
Dávkování
10

Pro koho je hlíva určena

Tento doplněk stravy obsahuje betaglukany a je vhodný pro posílení imunity. Betaglukany imunitu neposílí ihned, ale posílení imunity může trvat i několik měsíců. Pravidelné užívání hlívy ústřičné skutečně imunitní systém pozvolna posiluje (mám to vyzkoušeno po necelém roce používání). Hlíva ústřičná Nupreme je zabalena v malých kapslích. Kombinovat ji můžete s vitamínem C, který by měl její účinky podpořit. Extrakt hlívy ústřičné značky Nupreme pochází z ekologické produkce na severozápadu čínské provincie Kuang-tung, která je z 85 % pokryta lesy, a je tak oblastí s nejlepšími enviromentálními podmínkami v Číně.

Účinné látky

Hlíva ústřičná Nupreme obsahuje extrakt z plodnice houby s poměrem účinných látek 30 % polysacharidů. Extrakt z mycelia je uměle kultivovaný v organickém substrátu. Co se extrakce týká, náš pěstitel a zároveň zpracovatel používá dvojitou extrakci horkou vodou a alkoholem. 

Hlíva ústřičná obsahuje vitaminy, minerály a stopové prvky (vitaminy skupiny B, vitaminy C, D, K, železo, draslík, měď, selen) a biologicky aktivní látky – glukany (1,3-D-glukany). Ve třech kapslích je obsaženo 0,9 g extraktu hlívy a 0,27 g polysacharidů.

Recenze: Hlíva premium Nupreme
Recenze: Hlíva premium Nupreme

Dávkování

Dospělí užívají 2-3 tobolky denně, děti 1 tobolku denně. Tento produkt se užívá 3 týdny v měsíci a jeden týden se vynechá. Nebo se užívá 5 dní v týdnu a 2 dny se vynechá.

Stručné hodnocení

Hlíva ústřičná Nupreme představuje dobrý poměr ceny a kvality. Za nízkou cenu dostanete kvalitní a velmi aromatickou hlívu ústřičnou, kterou mohou užívat děti i dospělí. Denně se užívají 2-3 kapsle. Jedno balení vydrží na 1,5 až 2 měsíce. Za nejnižší cenu koupíte hlívu na Nupreme.cz.

10 Total Score
Hlíva premium Nupreme

Velmi kvalitní hlíva je zabalena v malých kapslích, dobře se polyká a můžete si upravit denní dávku na 600 mg nebo 900 mg hlívy. Hlíva ústřičná byla testována v ČR na přítomnost mikroorganizmů a těžkých kovů.

Poměr ceny a kvality
10
Kvalita provedení
10
Složení
10
Dávkování
10
PROS
  • Velmi dobrý produkt
  • Hlíva je aromatická
  • Kapsle se snadno polykají.
  • Příznivá cena
CONS
  • Nic

Šťastný nákup. 🙂

Hrasekvlusku.cz, Zdroj: autorský článek

ZNAČKY

Hrasekvlusku.cz
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0